Έκλεβε πιστωτικές κάρτες και προσπαθούσε να πετύχει αναλήψεις χρημάτων από τους λογαριασμούς των ανυποψίαστων θυμάτων της.


Δράστης 51χρονη από την Κατερίνη, η οποία συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν όταν προσπάθησε να κάνει ανάληψη χρημάτων με την τραπεζική κάρτα άλλης γυναίκας, την οποία είχε κλέψει από το γραμματοκιβώτιο του ανυποψίαστου θύματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο η 51χρονη έκανε αγορές αξίας 1200 ευρώ με πιστωτική κάρτα 56χρονου, την υπογραφή του οποίου πλαστογράφησε. Επίσης, από τις αρχές Δεκεμβρίου 2013 ως τις αρχές Απριλίου 2014 έκλεψε επιστολές που περιείχαν τραπεζικές κάρτες άλλων έξι ατόμων, χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει.

Σε έρευνα στην κατοικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε τραπεζικές κάρτες, 13 τραπεζικές επιστολές-ειδοποιήσεις τραπεζών, τρία αποκόμματα εκτυπώσεων από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών και διάφορα είδη, που είχε αγοράσει με την κλεμμένη κάρτα του 56χρονου.

Προνάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή -ή όχι- της γυναίκας και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.