Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί σε διαδήλωση με αφορμή τη σύνοδο των υπ.οικονομικών της ΕΕ και την απαγόρευση της διαδήλωσης ενάντια σε αυτή.>>>
Σε διαδήλωση καλεί τους εργαζόμενους και το λαό την Τρίτη 1-4-2012 και 19.30 η ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου, με σκοπό να αντιδράσουν απέναντι σε ένα νέο σφαγιαστικό μνημόνιο, που προωθεί η ΕΕ και η Κυβέρνηση.
Η ανακοίνωση συνεχίζει:
"Παλεύουμε για την έξοδο εδώ και τώρα από Ευρώ-ΕΕ ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση του λαού, για μια άλλη πορεία σε ρήξη με τις επιλογές των ιμπεριαλιστών και του κεφαλαίου και τον καπιταλισμό, με τους εργαζόμενους στο τιμόνι της κοινωνίας .
Η σχεσινή απόφαση της Κυβέρνησης για απαγόρευση των διαδηλώσεων δε θα περάσει. Για άλλη μια φορά, η άθλια κυβέρνηση επιχειρεί να βγάλει στη παρανομία τη λαϊκή οργή και αντίθεση στο σφαγείο κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις ενάντια στη Σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.
Μια μόλις ημέρα μετά την ψήφιση μιας σειράς καταστροφικών μέτρων για τους εργαζόμενους, επιδιώκουν να καλλιεργήσουν το αναγκαίο για την επιβολή τους κλίμα τρομοκρατίας. Δεν τρομάζουμε, δεν υπακούμε, όλοι σήμερα στις διαδηλώσεις για την ανατροπή των μέτρων, της κυβέρνησης και της λυκοσυμμαχίας ΕΕ-ΔΝΤ . Η μαζική παρουσία λαού και νεολαίας θα σπάσει την απαγόρευση!"