peripoliko2.jpg

Νεαρός αλλοδαπός είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δολοφόνος ηλικιωμένης, στη Γουμένισσα Κιλκίς.

 

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί το μεσημέρι της 27 Ιανουαρίου 2014, μέσα στο σπίτι της. Μια γειτόνισσά της, που δεν την είδε, επί μέρες, στη γειτονιά, πήγε στο σπίτι να δει τι είχε συμβεί και βρήκε την 78χρονη νεκρή, φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα, με κομμάτια υφάσματος από ένα φουστάνι της…

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ιατροδικαστής, σύμφωνα με τον οποίο ο θάνατος της ηλικιωμένης επήλθε δυο μέρες πριν την ανακάλυψη του πτώματος.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία οδηγήθηκε στο ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου και, δυόμισι μήνες μετά, Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Μάλιστα, με βάση τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος, η αστυνομία πιστεύει ότι ο δολοφόνος είχε και συνεργό, ο οποίος αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 29χρονου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση απεστάλη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Σε βάρος του προαναφερόμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Κιλκίς, καθώς, μετά το φόνο, είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Γουμένισσας.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.