Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές προσφέρει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα «Το Σχολείο, Δίαυλος Τέχνης».

Το πρόγραμμα επιτρέπει συμμετοχή σε εκπαιδευτικούς και μαθητές που λάβει μέρος σε προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων εκτός του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου μαζί με τους υπεύθυνους/νες εκπαιδευτικούς.
Είναι η τρίτη χρονιά υλοποίησής του στη ΔΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης και αφορά την πνευματική και πολιτισμική καλλιέργεια των μαθητών/τριών, την ευρεία προβολή της καλλιτεχνικής παραγωγής και την πληρέστερη κοινωνική αξιοποίηση του πολιτισμικού κεφαλαίου των φορέων Τέχνης.

Οι παραστάσεις

Μέχρι τέλος Μαΐου 2014 προσφέρονται εισιτήρια για τις εξής παραστάσεις:
 
«Η Μικρή μας πόλη» (23/4) στις 7 μ.μ. 10 εισιτήρια τιμής ένεκεν

«Το γλυκό πουλί της νιότης» (30/4) στις 7 μ.μ. 10 εισιτήρια τιμής ένεκεν

«Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές» (30/4) στις 7 μ.μ. 10 εισιτήρια τιμής ένεκεν

Το αίτημα για τη χρήση εισιτηρίων πρέπει να γίνεται εγγράφως στο: k.ioannidou@ntng.gr έως και 2 ημέρες πριν από την ημερομηνία της επιθυμητής ημερομηνίας.

Στο mail θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του σχολείου, το όνομα και το τηλέφωνο του υπεύθυνου καθηγητή, καθώς επίσης και ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που ζητείται.
Η υποβολή αιτήματος δεν συνεπάγεται αυτόματα κράτηση. Η κράτηση θεωρείται οριστική μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί εγγράφως από τον Οργανισμό. Για την κράτηση των εισιτηρίων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.