paok_olympiacos_2_1_20140309_05.jpg

Επί δικαίων και αδίκων έπεσε, χθες το απόγευμα, το ανάθεμα είκοσι οπαδών του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και μίλησαν σε πολύ έντονο ύφος στους παίκτες για την απώλεια του κυπέλλου.

 

Πρώτος τα άκουσε ο Σαλπιγγίδης, καθώς οι οπαδοί του ζήτησαν να παραδώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δε γλίτωσαν οι Κατσουράνης – Νίνης, που δεν έπαιξαν, ο Νάτχο προσπάθησε να ανοίξει διάλογο, ενώ ο Αθανασιάδης παραδέχτηκε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν δίκιο…

Μάλιστα, πριν φύγουν, οι οπαδοί απαίτησαν από τους παίκτες να μη φορέσουν τις φόρμες με τον δικέφαλο στο στήθος για να προπονηθούν –κι έτσι έγινε!

Στρεφόμενοι στον Γεωργιάδη του είπαν: «Τι ομάδα είναι αυτή που κατέβασες ;». Και συνέχισαν: «Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ θα έπαιζε καλύτερα στον τελικό». Λίγο αργότερα του είπαν: «Να μην βάλεις τον Σαλπιγγίδη να παίξει ξανά». Απευθυνόμενοι στον αρχηγό του ΠΑΟΚ είπαν: «Μην βάλεις τον περιβραχιόνιο του αρχηγού, να το δώσεις σε άλλον».

Σε Κατσουράνη και Νίνη είπαν: «Εμείς ήμαστε ΠΑΟΚ, όχι βάζελοι και χανούμια. Βαζέλες και χανούμια δεν θέλουμε στον ΠΑΟΚ. Να φύγετε από τον ΠΑΟΚ δεν σας θέλουμε εδώ»!

Το πράγμα ξέφυγε, στα λόγια (κανείς δεν άπλωσε χέρι σε κανέναν) και κάποιοι από τους παίκτες προσπάθησαν να ανοίξουν διάλογο. Ο Τζαβέλας τους είπε: «Έχετε δίκιο, κάναμε ότι μπορούσαμε τους δύο τελευταίους μήνες για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Όλοι μας θέλαμε το κύπελλο, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε». Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Νάτχο που δεν έπαιξε: «Ήμαστε και εμείς πικραμένοι με την απώλεια του κυπέλλου. Το θέλαμε το κύπελλο. Πρέπει όμως τώρα να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ», είπε στα Αγγλικά. Ο δε Στέφανος Αθανασιάδης, εμφανώς επηρεασμένος, είπε: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Οι οπαδοί παρέμειναν συνολικά για είκοσι λεπτά στον χώρο και ύστερα αποχώρησαν λέγοντας: «Πάμε να φύγουμε, δεν αξίζει να πούμε κάτι άλλο». Λίγο πριν φύγουν οι οπαδοί απαίτησαν: «Να μην βγείτε στο γήπεδο φορώντας τις φόρμες με το σήμα του ΠΑΟΚ για να προπονηθείτε». Όπως κι έγινε καθώς οι παίκτες αποφάσισαν να μην προπονηθούν.