Στις Θερμοπύλες βρίσκονται, εδώ και λίγα λεπτά, τα πρώτα πούλμαν της τεράστιας εκδρομής των οπαδών του ΠΑΟΚ, για τον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.


Η εκδρομή ξεκίνησε χωρίς προβλήματα και, μετά από ταξίδι έξι ωρών, τα πρώτα πούλμαν έφθασαν στις Θερμοπύλες όπου, εκτός κατοικημένης περιοχής, έκαναν την πρώτη στάση, για να ξεμουδιάσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.



Να σημειωθεί ότι, στο μοναδικό πούλμαν που υπήρξε πρόβλημα, ήταν αυτό που ξεκίνησε μόνο του, από την Νέα Κρήνη. Στον Άη Γιάννη άγνωστοι πέταξαν πέτρες και μία μολότοφ εναντίον του, χωρίς, πάντως, να σημειωθούν τραυματισμοί.



Επίσης, καλά στην υγεία τους είναι οι οπαδοί που επέβαιναν στα τέσσερα λεωφορεία τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους, έξω από τον Βόλο. Απλά, ως αυτήν την ώρα, περιμένουν άλλα λεωφορεία για να τους παραλάβουν και να φθάσουν στον προορισμό τους...



Με... πλήρη αποτυχία στέφθηκε η προσπάθεια κάποιων οπαδών του ΠΑΟΚ να μεταβούν, ομαδικά, στην Αθήνα με τρένο. Στο σταθμό της Θεσσαλονίκης τους περίμενε ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ, κάτι που ματαίωσε τα σχέδιά τους. Να σημειωθεί ότι, με το τρένο θα έφθαναν στο σταθμό Λαρίσης, χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο του τελικού και θα έπρεπε να διασχίσουν όλη την Αθήνα, για να φθάσουν στο ΟΑΚΑ.
__________________________________________________________________
Οι φωτογραφίες είναι από το thessports.gr