Η ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου, επισκέφτηκε την περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και άκουσε τα προβλήματα, που αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι.

Η κ. Ιωαννίδου και οι συνεργάτες της άκουσαν τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων της περιοχής του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη "δεύτερη στάση" του οδοιπορικού, που πραγματοποιούν στις γειτονιές τη Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά επισκέφτηκαν την την Πλατεία Καραϊσκάκη, την οποία μετονόμασε σε πλατεία Δυρραχίου τον περασμένο Οκτώβρη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κίνηση η οποία καταγγέλλεται από την επικεφαλής του συνδυασμού «Για μία Θεσσαλονίκη με ΦΩΣ και ΑΛΗΘΕΙΑ».
Κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με την Μαρία Ιωαννίδου και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για θέματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν. 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των μελών της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στην πλατεία ήταν αναρτημένα δύο πανό που έγραφαν «Πλατεία Καραΐσκάκη», θέλοντας να δείξουν την αντίδραση τους στη μετονομασία της πλατείας από τον κ. Μπουτάρη. 
Επόμενη στάση στο πρόγραμμα της κ. Ιωαννίδου θα είναι η περιοχή των Λαχανοκήπων, στη δυτική είσοδο της πόλης.