Αρκετή δράση περιλάμβανε το αστυνομικό δελτίο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Οι συλλήψεις, που έγιναν ανήμερα του Μ. Σαββάτου σχετίζονταν κατά περίπτωση, με κλοπή, απάτη και εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.
Πιο συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (19-04-2014), στην Άνω Πόλη, συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται και ο 20χρονος συνεργός του, που αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα που βρισκόταν σταθμευμένη στην περιοχή.
Μεσημβρινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, στην περιοχή των Διαβατών, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 41 ετών, διότι επέβαιναν σε ΙΧΦ αυτοκίνητο, το οποίο αφαίρεσαν σε προγενέστερο χρόνο από χωριό του Νομού Καβάλας. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ακόμη ότι ο 37χρονος, μετέβη στην οικία του παθόντα και ζητούσε χρηματικό ποσό, προκειμένου να μεσολαβήσει για την ανεύρεση του κλεμμένου οχήματος. Επιπρόσθετα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ΔΧΕ αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), ιδιοκτησίας του 37χρονου συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος.
Το βράδυ του Μ. Σαββάτου συνελήφθη στη Σταυρούπολη 48χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε διαμέρισμα ιδιοκτησίας 41χρονου άντρα, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένα STIK ασύρματου δικτύου ίντερνετ και παλαιά συλλεκτικά χαρτονομίσματα. Σημειώνεται ότι, νωρίτερα ο συλληφθείς, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα και του ζήτησε χρηματικό ποσό προκειμένου να του επιστρέψει τα κλαπέντα αντικείμενα.
Συνελήφθη ακόμη 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για λαθρεμπορία.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.