donis_02.jpg

Όλο παράπονα είναι ο Δώνης από τον ΠΑΟΚ. Ζητά σεβασμό από τον Δικέφαλο και επιμένει πως δεν θέλει να ρίξει την ομάδα, χωρίς, πάντως, να πείθει για την επιμονή του, αφού, πλέον, επικαλείται την… ταλαιπωρία συνεργατών του.

 

«Εγώ στον ΠΑΟΚ προσπάθησα, αγαπώ τη δουλειά μου ξέρετε. Θα ήθελα όμως περισσότερο σεβασμό», δήλωσε σε συνέντευξή του σε Ιντερνετικό μέσο. Και πρόσθεσε πως στον ΠΑΟΚ το μπάτζετ ήταν χαμηλό και «το πρώτο εξάμηνο το ρόστερ ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Πολλά από αυτά τα παιδιά τώρα παίζουν football league ή σε μικρομεσαίες ομάδες superleague. Oι άλλες ομάδες είχαν καλύτερο ρόστερ και όμως τερματίσαμε 2οι και μπήκε η ομάδα με 4 βαθμούς στα πλέι οφ. Και με αυτούς τους βαθμούς βγήκε Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τρίπολη είχε ομάδα καλύτερη από εμάς, γι' αυτό και αποκλειστήκαμε».

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη, υποστήριξε πως έχουν μιλήσει επί ώρες, «όχι μόνο τρία λεπτά όπως έχει πει. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες αλλά δεν είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, άρα πρέπει να εμπιστευτεί τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Αυτοί οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ δεν εκτέλεσαν καλά τους ρόλους τους. Αν ο Σαββίδης το καταλάβει αυτό, ο ΠΑΟΚ θα πάει πολύ καλά γιατί είναι ομάδα με χρήμα και πάρα πολύ κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Πρέπει όμως πρώτα κανείς να φτιάχνει το δικό του περιβάλλον και μετά να ασχολείται με τα υπόλοιπα. Στα τεχνικά ο άνθρωπος δεν ανακατευόταν ποτέ. Απλώς μόλις φτάναμε σε ένα σημείο, γυρνούσαμε πίσω».

Για την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία επέμεινε πως έκανε αυτό που έβλεπαν κι άλλοι αλλά δε μιλούσαν, ενώ αυτός πήρε την καυτή πατάτα στα χέρια του, παρά το ότι του έλεγαν πως «θα έρθουν 5000 για να καταστρέψουν το γήπεδο» κι ενώ ο Σαββίδης άλλα έλεγε εκτός μικροφώνων κι άλλα με τα μικρόφωνα μπροστά του.

Για τη δικαστική διαμάχη του με τον ΠΑΟΚ είπε πως… «ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει σεβασμό. Πήγαμε ακόμα και στα πολιτικά δικαστήρια. Κερδίσαμε όλες τις μάχες. Δεν θέλω ποτέ να πέσει ο ΠΑΟΚ. Απλώς δεν έχω άλλο ένδικο μέσο, οι αποφάσεις έχουν τελεσιδικήσει. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν συνεπής. Οι συνεργάτες μου Μένταν και Γεωργίτσας ταλαιπωρούνται με συνεχείς αναβολές. Ο Δώνης, για να ξέρει ο κόσμος είχε συμβόλαιο 240.000 την πρώτη σεζόν και 440.000 τη δεύτερη. Αν βγάλουμε και τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ ποια είναι η ζημιά του ΠΑΟΚ; Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δικηγόρο μου κ. Σουλούκου που πέρασε πολλά. Ο Δώνης κυκλοφορούσε με σεκιούριτι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν προσβλητικό».