Στη Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" για συναντήσεις με ενεργούς πολίτες
και φορείς, ενώ θα συμμετάσχει και σε εκδήλωση για την κοινωνική οικονομία.
Αύριο το πρωί στις 10.30, στην Αίθουσα Νερού του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης, θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου του κ. Χρυσόγελου και των συνυποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία", Ζωής Βολιώτη, Χρήστου Ζουμπουλίδη, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, Κυριακής Μεταξά, Καμίλο Νόλλα, Μαρίας Παναγιωτοπούλου.
Οι υποψήφιοι/ες του ευρωψηφοδελτίου "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" θα έχουν επίσης συναντήσεις με φορείς της πόλης, για να συζητήσουν μαζί τους θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας κι απασχόλησης.
Αύριο το απόγευμα, 15:00 – 17:30, ο Νίκος Χρυσόγελος θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Κοινωνική Οικονομία – Μια εναλλακτική λύση», που θα λάβει χώρα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης και η Περιβαλλοντική Ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.