Συνάντηση με τους επαγγελματίες της Επανομής είχε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα του κλάδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι επαγγελματίες επισήμαναν στον κ. Τσαμασλή ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να αξιοποιηθεί το κάμπινγκ της Επανομής, να διαπλατυνθεί ο δρόμος προς τον Ποταμό, να εξασφαλιστεί εύκολη και ασφαλής πρόσβαση για τους λουόμενους και να επισκευαστεί το οδικό δίκτυο στον οικισμό.
Από την πλευρά του, ο κ. Τσαμασλής ενημέρωσε τους επαγγελματίες ότι στα αναπτυξιακά έργα του προγράμματος του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» συμπεριλαμβάνεται το κάμπινγκ της Επανομής και η πλαζ Πάλιουρα, τα οποία πρόκειται να αξιοποιηθούν άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ τόνισε ότι θα αναζητηθεί τρόπος επίλυσης του προβλήματος του δρόμου προς τον Ποταμό.
Χαρακτήρισε, τέλος, απαράδεκτο το δίκτυο οδοποιίας στον οικισμό, υπογραμμίζοντας ότι θα αναζητηθούν αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα.