Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Τσώκος κατεβαίνει υποψήφιος με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, "Αθήνα Μπορείς".>>>

Σε δήλωση του ο κ. Τσώκος τονίζει:
«Αισθάνομαι και είμαι κομμάτι αυτής της πόλης. Ως ενεργός πολίτης ενώνω τις δυνάμεις μου με το συνδυασμό “Αθήνα Μπορείς” και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, θεωρώντας το ως ελάχιστο χρέος απέναντι στην πόλη μας».
Την υποψηφιότητα του κ. Τσώκου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης.

Βιογραφικό 

Ο Ανδρέας Τσώκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος (2006), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2008), όπου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας. Από το 2007 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα εκπόνησης Γεωλογικών, Γεωτεχνικών και Περιβαλλοντικών μελετών για τεχνικά έργα, αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχοντας ξεκινήσει από τα φοιτητικά του χρόνια την ενασχόληση με τα κοινά, είχε την τιμή να διατελέσει Υπεύθυνος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Γεωλογικού, Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.