Οι 77 εργαζόμενοι είχαν καταθέσει πλαστά ή παραποιημένα πλαστά πιστοποιητικά σπουδών για να προσληφθούν στην εταιρεία.>>>
Απολύονται από τις Αστικές Συγκοινωνίες οι πρώτοι 77 υπάλληλοι, που χρησιμοποιώντας πλαστά και παραποιημένα πιστοποιητικά σπουδών, πέτυχαν να προσληφθούν στον ΟΣΥ. 
Σήμερα μάλιστα ανακοινώθηκαν και τα ονόματά τους από τη Διαύγεια και διαγράφονται "λόγω καταγγελίας της σύμβασης βάσει σχετικών εγκυκλίων του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης (έλεγχος νομιμότητας πτυχίων , πλαστών πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων)", από το δυναμικό του ΟΣΥ.
Οι περισσότεροι από αυτού είναι οδηγοί, ωστόσο στη λίστα υπάρχουν και τεχνίτες, φύλακες, ελεγκτές και εργάτες.
Κατά της απόφασης αυτής έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα καθώς οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι τα πιστοποιητικά τους δεν είναι παραποιημένα, αλλά έγιναν λάθη στην εγγραφή από την επιτροπή των διαγωνισμών.
Σημειώνεται, πάντως, ότι στο τέλος Απριλίου αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες απολύσεις, κάποιοι κάνουν λόγο και για 250, δεδομένου ότι από τους ελέγχους που εξακολουθούν να διενεργούνται, εντοπίζονται περιπτώσεις υποβολής πλαστών ή παραποιημένων πιστοποιητικών.