Παρεμβάσεις σε κεντρικούς δρόμους της Πολίχνης, της Ευκαρπίας και της Σταυρούπολης με έργα πλήρους οδοποιίας, ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και πεζοδρομίων περιλαμβάνει το έργο «Συντήρηση οδών και πεζοδρομίων» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο δήμο Παύλου Μελά.  

Ειδικά συνεργεία του τομέα οδοποιίας πραγματοποιούν εκσκαφές, σκυροδετήσεις, διαγραμμίσεις διαβάσεων και αξόνων οδών σε κεντρικές αρτηρίες του δήμου βελτιώνοντας την κυκλοφορία στην πόλη. 

Ειδικότερα, στην περιοχή της Σταυρούπολης έργα ασφαλτόστρωσης έχουν ολοκληρωθεί στις οδούς Αρχιμήδη, Γεννηματά και Ελευθερίας. Στην Πολίχνη παρεμβάσεις έχουν γίνει στις οδούς Μαυρομιχάλη, Αμοργού, Μιστρά και Κρήτης. Στην περιοχή της Ευκαρπίας στις οδούς Δελφών, Ρόδων, 25ης Μαρτίου, Ηφαίστου και στην πάροδο 28ης  Οκτωβρίου. Πλακοστρώσεις και κυβόλιθοι έχουν τοποθετηθεί μεταξύ άλλων στην πλατεία Ελευθερίας, στην οδό Γκύζη αλλά και περιμετρικά του 2ου ΓΣ Ευκαρπίας. Το έργο συντήρησης δρόμων είναι συνολικού προϋπολογισμού  500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΤΑ).

Επίσης συνεχίζει να λειτουργεί η ειδική υπηρεσία άμεσης δράσης για την διόρθωση κακοτεχνιών στους δρόμους, υπό τη διεύθυνση της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Καθημερινότητας του δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Μαγειρόπουλου. Τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας επεμβαίνουν εντός 24ωρών από το αίτημα ή την καταγγελία του δημότη αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν στο οδόστρωμα.

«Όλες οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό επενδύουμε σε έργα και υποδομές που αποσκοπούν στη βελτίωση των όρων της καθημερινότητας των δημοτών μας καθώς και στη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να αλλάζουμε με συνέπεια την εικόνα και τη λειτουργικότητα του δήμου και του τόπου μας» δηλώνει ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.