Τρεις ακόμη επιλογές φέρεται να έχει η ΕΠΟ στη λίστα της, σχετικά με τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος, μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βραζιλίας.
Οι επαφές με τα τρία άτομα θα ξεκινήσουν, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μαρσέλο Μπιέλσα, που φέρεται να είναι ο πρώτο στόχος.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας διερευνούν -κατά σειρά- τις περιπτώσεις των Αντόνιο Καμάτσο, Άρμιν Φε και Μάρτιν Γιόλ, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή για την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή θα παίξει, πέρα από τη φιλοσοφία και το πλάνο που θα παρουσιάσει ο κάθε προπονητής, το συμβόλαιο που θα απαιτήσει και τα αντίστοιχα χρήματα για να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσφέρει 700.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, ενώ προβλέπεται επιπλέον μπόνους 250.000 ευρώ, σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro 2016, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Στο μεταξύ, πρώτος στόχος φέρεται να παραμένει ο Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον οποίο υπήρξε μια πρώτη επαφή και οι συζητήσεις συνεχίζονται.