Συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στους Αμπελόκηπους και στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, από περιπολούντες αστυνομικούς.


Συγκεκριμένα, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, εντοπίστηκε και συνελήφθη, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες το μεσημέρι διέρρηξε κυλικείο στην περιοχή του κέντρου, απ' όπου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο της σύλληψής του, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και δύο γυναίκες, συνεργοί του δράστη, οι οποίες παρακολουθούσαν τις κινήσεις στη γύρω περιοχή κατά τη διάπραξη της κλοπής.

Επίσης, συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, κατά τις βραδινές ώρες χθες στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, τρία άτομα, ηλικίας 48, 45 και 60 ετών, τη στιγμή που επιχειρούσαν να φορτώσουν  στο αυτοκίνητό τους μηχάνημα εστίασης, το οποίο είχαν αφαιρέσει από εστιατόριο της περιοχής.
Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία διάρρηξης.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.