Πλούσια ήταν η δράση των αστυνομικών αρχών το τελευταίο 24ωρο, με τις συλλήψεις φυγόποινων ατόμων να φθάνουν τις δώδεκα.>>>
Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο Νομό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα.
Πιο συγκεκριμένα χθες το απόγευμα άνδρες της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν στην περιοχή της Πυλαίας, έναν 24χρονο αλλοδαπό, που εις βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του 3ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης και μία καταδικαστική απόφαση για κλοπή.
Επίσης, συνελήφθη απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην περιοχή της Ανάληψης, 38χρονος ομογενής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία Εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Κατερίνης, για λαθρεμπορία.
Το απόγευμα πάλι, στην περιοχή του Εύοσμου συνελήφθη μια 40χρονη ημεδαπή, καθώς εκκρεμούσε δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών, για λιποταξία στο εσωτερικό σε ειρηνική περίοδο.
Επιπρόσθετα, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, 27χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οχτώ ετών, για κλοπή.
Τέλος, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, οκτώ επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.