Επιδοτούμενα προγράμματα για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα) και για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά 0,45% προτίθεται να υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


Οι εργαζόμενοι που θα λάβουν μέρος θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ για κάθε εκπαιδευτική ώρα (σύνολο 200€), ενώ θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το κάθε πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 ωρών και η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.
Η κατάρτιση των ωφελουμένω των επιδοτούμενων προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-25 αφορά τα αντικείμενα: «Πληροφορική για Αρχάριους», «Πληροφορική για προχωρημένους», «Σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων-Επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών Marketing-Η γλώσσα του σώματος», «Βασικές γνώσεις ξένων γλωσσών (αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, τουρκικά, ρωσικά, όπου θα δοθεί έμφαση στην εμπορική ορολογία και επικοινωνία, με κύριο στόχο την ικανοποιητική εξυπηρέτηση ξένων πελατών στις εμπορικές επιχειρήσεις), «Διαχείριση χρόνου, κρίσεων άγχους στο χώρο εργασίας -Εστιάζουμε στα προβλήματα -Αναζητούμε λύσεις», «Ηλεκτρονικό εμπόριο και νέες τεχνολογίες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων - Internet marketing- Κοινωνικά μέσα δικτύωσης (facebook κ.λπ.)».

Όσοι εργαζόμενοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310- 547887, 2310-548876) προκειμένου να τους σταλούν τα σχετικά δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.