sandra bullock

Η Sandra Bullock θα ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει, πριν μια βδομάδα, στο σπίτι της, με το χρυσό αγαλματάκι. Θα πρέπει, όμως, να βολευτεί με 70 εκατομμύρια δολάρια: Τον… μισθό της από τη συμμετοχή στην ταινία Gravity.

 

Η Μπούλοκ μπήκε, πλέον, σε έναν κατάλογο ηθοποιών που αμείβονται με αστρονομικά ποσά, για τη συμμετοχή της σε μια ταινία. Το Gravity  έσπασε τα ταμεία…

Κι όμως, τα 70 εκατομμύρια δολάρια που πήρε η δημοφιλής ηθοποιός δεν είναι και η μεγαλύτερη αμοιβή ever…

Δείτε 10 αμοιβές που συζητήθηκαν:

Mel Gibson – Lethal Weapon 4

 

Τα 30 εκατομμύρια δολάρια που πήρε ο Mel Gibson για το Lethal Weapon 4 τον έφεραν στην… κορυφή. Το 1998 αυτή ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή για ηθοποιό…Σήμερα το νούμερο θεωρείται φυσιολογικό. Φυσικά, δεν πήρε το Όσκαρ –γι αυτήν του την ερμηνεία. Τον προτίμησαν ως σκηνοθέτη, αργότερα.

Tom Hanks – Forrest Gump

Το 1994 –αλλά και σήμερα- ο Tom Hanks ήταν ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους του Χόλυγουντ. Όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του για το Forrest Gump αποφάσισε να πάρει…. κάτι ψιλά: 25 εκατομμύρια δολάρια. Φρόντισε, όμως, να βάλει έναν όρο στο συμβόλαιο: Να πάρει και ποσοστά από τα κέρδη. Έτσι, έφθασε άνετα τα 70 εκατομμύρια δολάρια… Αυτός έχει πάρει Όσκαρ…

Johnny Depp – Pirates Of The Caribbean

Ο Johnny Depp τα… κονόμησε από το όλο φραντσάιζ του Pirates of the Caribbean. Η πρώτη εμφάνισή του του απέφερε 10 εκατομμύρια δολάρια. Με κάθε σίκουελ… παντελόνιαζε ακόμη περισσότερα. Και για τις τέσσερις ταινίες πήρε 56 εκατομμύρια δολάδια. Για την Pirates of the Caribbean 5… έβαλε στην τσέπη άλλα 116 εκατομμύρια… Για Όσκαρ ούτε κουβέντα.

Tom Cruise – Mission Impossible

Το… brand name Tom Cruise είναι ιδιαίτερα καλοπληρωμένο. Ο δημοφιλής ηθοποιός πήρε… τρις από 70 εκατομμύρια συν paychecks από τότε που οι Επικίνδυνες Αποστολές έφυγαν από τη μικρή και πήγαν στη μεγάλη οθόνη το 1996. Παρόλα αυτά, ο Κρουζ δεν κέρδισε τα περισσότερα ως Ίθαν Χαντ. Τα περισσότερα τα πήρε για το The War Of The Worlds: κοντά στα 100 εκατομμύρια. Πάντως, ο Ίθαν Χανκ δεν είναι ο… Τζον Μαγκουάιρ.

Keanu Reeves – The Matrix

Κι όμως, ούτε ο Tom Cruise, ούτε ο Mel Gibson, ούτε ο Johnny Depp αγγίζουν το ρεκόρ του Keanu Reeves. Έχει “βγάλει” 250 εκατομμύρια δολάρια από τα τρία Matrix… Παρόλα αυτά, δεν του έχει μείνει δεκάρα, αφού σύμφωνα με το  ABC, ο Ριβς ξόδεψε τα χρήματα αυτά!

Τι λέει ο ίδιος; “Τα χρήματα είναι το τελευταίο που θα σκεφτόμουν. Μπορώ να ζήσω με όσα έκανα για τους επόμενους αιώνες”! Όσκαρ; Μ’ ακούς;

Sandra Bullock – Gravity

Τελικά, η Sandra Bullock, με το Gravity κατάφερε αυτά που δεν κατάφεραν όλοι οι προηγούμενοι: Πήρε τα 70 εκατομμύρια χωρίς να συμμετέχει σε ένα γερό φραντσάιζ. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν γυριστεί και το σίκουελ… Ή, μήπως, το πρίκουελ;

Καθώς οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας σνομπάρονται μονίμως από την Ακαδημία και παίρνουν τις… δευτεράντζες των Όσκαρ (ακόμη και ο Πόλεμος των Άστρων πήρε Όσκαρ για… ήχο και εφέ) δεν υπήρχε η παραμικρή εγγύηση ότι το Gravity wΘα γινόταν επιτυχία και θα πρόσφερε στην καριέρα της Σάντρα. Έτσι, η Μπούλοκ πήρε 20 εκατομμύρια για την ταινία και, σύμφωνα με το Web Pro News, ένα 15% από τα κέρδη των αιθουσών. Το Gravity έκανε 750 εκατομμύρια από εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι η υπέροχη Σάντι κέρδισε πάνω από 70εκατομμύρια.

Καλύτερα από το Όσκαρ;