aris_opadoi_01.jpg

Το αυριανό ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο, η «αυλαία» των αγώνων θα ανοίξει σήμερα με τρία παιχνίδια, τα δύο εκ των οποίων παρουσιάζουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις, Βέροια-Απόλλων και Άρης-ΟΦΗ, στις οποίες οι γηπεδούχοι θα παίξουν τα...ρέστα τους για την παραμονή, ενώ βαθμό ή βαθμούς χρειάζεται οπωσδήποτε και η «ελαφρά ταξιαρχία».

Μετά το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η Βέροια πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κι εφόσον τα καταφέρει και σήμερα με τον Απόλλωνα, τότε θα ελπίζει βάσιμα στην απευθείας παραμονή. Ο τρίτος από το τέλος, Απόλλωνας, που μέχρι προχθές δεν ήταν σίγουρο ότι θα κατέβαινε στο παιχνίδι λόγω των όσων έγιναν με τον Πανιώνιο, θα επιδιώξει, τουλάχιστον, να μην χάσει προκειμένου να παραμείνει «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής χωρίς να δώσει αγώνα μπαράζ.

Ο ουραγός του πίνακα, Άρης, υποδέχεται τον ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά, ΟΦΗ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σαφέστατα στην πιο δύσκολη θέση από τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και μόνο με νίκη θα μπορέσει να διατηρήσει ζωντανές τις λίγες, ούτως ή άλλως, ελπίδες που έχει για να μην πέσει απευθείας στη Β΄ Εθνική.

Ξάνθη και Λεβαδειακός «συγκρούονται» στα Πηγάδια και μπορεί οι δύο ομάδες να μην έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή τους, αλλά το πιθανότερο είναι πως εύκολα ή δύσκολα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (1/03):

  • Ξάνθη-Λεβαδειακός 15:00 Novasports 2
  • Βέροια-Απόλλων 17:15 Novasports 1
  • Άρης-ΟΦΗ 19:30 Novasports 2