katsiaounis_01.jpg

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις, ο Αλέκος Κατσιανούνης, για τους Σκόρδα – Ηλιάδη, αλλά και για τον Σούλη Παπαδόπουλο.

 

«Απέτυχαν στην αποστολή τους και ο Ηλιάδης και ο Σκόρδας. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια του Άρη και πρέπει να φύγουν από την οικογένεια του συλλόγου», δήλωσε.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, υποστήριξε ότι «αυτό έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο πριν. Τώρα δεν έχει ουσία. Δεν προσέφερε τίποτα αγωνιστικά στην ομάδα».

Τέλος, για το θέμα Κούγια, είπε πως «ήταν λίγο υπερβολικές οι δηλώσεις του Κούγια. Μέσα στη λογική της εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης για την επόμενη μέρα του Άρη υπήρξε μια προσέγγιση μαζί του. Έχει πολύ δρόμο ακόμη αυτή η ιστορία. Ο Άρης παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει είναι μια τεράστια ομάδα και δεν θα πάψει να υπάρχει ποτέ. Ταυτόχρονα γίνονται και άλλες κινήσεις από κάποιους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν βοηθήσουν τον Άρη να βγει από αυτήν την δύσκολη θέση. Δεν θα μείνει ο Άρης ακέφαλος. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και υπάρχουν διαβουλεύσεις για την επόμενη μέρα».