mpolaris_paliadeli_20140331_01.jpg

Το όνομα του συνδυασμού του και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης παρουσίασε, σήμερα, ο υποψήφιος για την ΠΚΜ, Μάρκος Μπόλαρης.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Μπόλαρης, το όνομα του συνδυασμού θα είναι το ρήμα «Συμμετέχω», που συμβολίζει την ουσία της δημοκρατίας και σύνθημα θα είναι η φράση «Φυσάει Βαρδάρης».

Ο κ. Μπόλαρης παρουσίασε ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, καθηγήτρια Χρυσούλα Παλιαδέλη.

Κατά την παρουσίαση της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη ο κ. Μπόλαρης τόνισε: «Πιστεύω ότι η πρόταση μας έχει χαρακτηριστικά ποιότητας συνδυασμένα με τον πολιτισμό. Με την πρόταση αυτή σηματοδοτούμε την αλλαγή ορίζοντα στις περιφερειακές πολιτικές».

Από την πλευρά της, η κ. Παλιαδέλη, τόνισε ότι στόχος της είναι να μεταφέρει την μεγάλη εμπειρία της από το Ευρωκοινοβούλιο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Συμμερίζομαι την εκτίμηση ότι το μέλλον της Ευρώπης είναι στις περιφέρειες της», τόνισε η ευρωβουλευτής.

Τέλος ο κ. Μπόλαρης σχολίασε και τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καμία ανησυχία για τις πρόσκαιρες διατυπώσεις.