iamatikes_piges_syndesmos_syneleysi_20140323_01Με μικρό έλλειμμα θα μπει στο επόμενο οικονομικό έτος ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδος.

 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ελεγκτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος Γεώργιος Ρεϊζόπουλος και τα μέλη Χρήστος Γιασκουλίδης και Αλέξανδρος Αναστασιάδης, μετά τον έλεγχο, αφού επισήμαναν ότι «για λόγους δεοντολογίας ο Πανελλήνιος Σύλλογος δεν δέχθηκε το 2013 καμία οικονομική ενίσχυση από φορείς παρά μονό τις συνδρομές των μελών του και τις προσφορές από μέλη του Δ.Σ.», ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα από συνδρομές ήταν 2355 ευρώ (155 μέλη επί 15 ευρώ), τα έσοδα διαφήμισης στο site ήταν μηδενικά (εκκρεμεί η εξόφληση διαφήμισης από την εταιρία “Σουρωτή Α.Ε.” και σε εκκρεμότητα βρίσκεται η είσπραξη ενός ποσού της τάξης των 150 ευρώ από την εκδήλωση του 2013.

Στον τραπεζικό του λογαριασμό ο Σύλλογος έχει 150 ευρώ.

Όσον αφορά τα έξοδα της χρονιάς που πέρασε, δόθηκαν για την τηλεφωνική σύνδεση, την πρόσβαση στο internet, τα αναλώσιμα του γραφείου, τη ΔΕΗ και τη θέρμανση (φυσικό αέριο) 3.049 ευρώ, για το ενοίκιο του γραφείου 420 ευρώ, για τέλη κυκλοφορίας  300 ευρώ, ενώ από την περασμένη χρονιά μεταφέρθηκε στη χρήση του 2013 ένα έλλειμμα της τάξης των 8 ευρώ. Το σύνολο των εξόδων για το 2013 ανέρχεται στα 3.777 ευρώ.

Από τον Γενικό Γραμματέα Αχιλλέα Μεταλούλη καλύφθηκε διάφορα μικροέξοδα, όπως οι προσκλήσεις για το χορό, ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κάλυψαν από προσωπικές τους δαπάνες τα έξοδα μετακίνησης και επισκέψεων σε αποστολές του Συλλόγου. Οι τέσσερις συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» ήταν προσφορά του ξενοδοχείου.