Tον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της απομάκρυνσης του Χουμπ Στέφενς από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πιο πολύ ασχολήθηκαν τα γερμανικά ΜΜΕ με την Spiegel να αναφέρει ότι ο τέως προπονητής του "Δικεφάλου του Βορρά" πλήρωσε το μάρμαρο της κρίσης από την οποία υπέφερε η ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες.


Η Morgenpost του Αμβούργου εξέφρασε την έκπληξή της για το πως ο "προπονητής του αιώνα για την Σάλκε" δεν άντεξε ούτε μια χρονιά στην Ελλάδα. Στην Ρουμανία έκδηλο είναι το ενδιαφέρον λόγω του Κοστίν Λαζάρ καθώς τόσο η Fanatik όσο και η Dolce έχουν στην κεντρική τους σελίδα την είδηση, αναφέροντας την βαθμολογική διαφορά  από τον Ολυμπιακό ως τον κύριο λόγο απομάκρυνσης του Ολλανδού. 

 Στην πατρίδα του Στέφενς, η soccernews.nl  αναφέρει ότι ο Χουμπ Στέφενς δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της διοίκησης ενώ χρίζει τον Φερνάντο Σάντος ως τον βασικό υποψήφιο για την αντικατάστασή του. 

Την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρουν οι πορτογαλικές ιστοσελίδες που έχουν άμεσο ενδιαφέρον λόγο του Μιγκέλ Βιτόρ που αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη. 

Αναφορά κάνουν κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ, όπως η γαλλική L'equipe, η ισπανική El mundo deportivo και η ιταλική calciomercato ενώ η γαλλική football.fr θεωρεί δεδομένο ότι προπονητής του "Δικεφάλου του Βορρά" από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ο Φερνάντο Σάντος. 

Στο θέμα αναφέρθηκαν ΜΜΕ όλων των χωρών από τις οποίες κατάγονται ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην φετινή περίοδο στον ΠΑΟΚ.