dirty_soccer.jpg

Ραγδαίες εξελίξεις στη Super League. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη στον Σκάι», ο Πλατανιάς δεν κατέθεσε ισολογισμό τον τελευταίο χρόνο και ο Πανιώνιος τα δυο τελευταία χρόνια.

 

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης επικαλέστηκε τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης. Όπως είπε, εδώ και 20 ημέρες έχει ενημερωθεί σχετικά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, ότι ο Πανιώνιος δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό τα δύο τελευταία χρόνια και ο Πλατανιάς τον τελευταίο χρόνο.

Μάλιστα δύο μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχουν εισηγηθεί τον υποβιβασμό των δύο ομάδων και για αυτό το λόγο η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη (27/3, 12:00) στο Υπουργείο Παιδείας για να αποφασίσει για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Διαψεύδει ο Πλατανιάς

Από την πλευρά της ομάδας του Πλατανιά υπήρξε άμεση αντίδραση και διάψευση με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή και να λέει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Αν ισχύει το ρεπορτάζ, αυτό ενδιαφέρει τόσο τον Άρη όσο και την Βέροια αλλά και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που παλεύουν για την παραμονή τους.