skordas_01.jpg

Συνέντευξη Τύπου, εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας.

Υποστήριξε ότι, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, «παίζονται όλες οι πιθανότητες να διασωθεί η ομάδα» κι ότι, αν ο Άρης δεν σωθεί, για τον ίδιο προσωπικά «δε θα υπάρχει επόμενη μέρα».  Και πρόσθεσε:

«Εκείνο που έχει σημασία, είναι να καταλάβουμε πως ο Άρης την Κυριακή παίζει τα 100 του χρόνια. Πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Τον οποίο είδατε χτες ότι έπρεπε να αποβληθούν τρεις παίκτες και περιέργως δεν δόθηκε κίτρινες κάρτες. Εμείς μόνοι μας αποδυναμώνουμε κάθε μέρα την ομάδα. Εγώ θεωρώ πως η ομάδα την Κυριακή θα κερδίσει ό,τι και να γίνει. Καλώ τους πάντες είναι είναι ψύχραιμοι και κοντά στην ομάδα. Θα γίνουμε και εμείς Μπαρτσελόνα. Έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Πρέπει όμως να σταματήσει η εσωστρέφεια(…) Ο κόσμος πρέπει να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Να μην αφήσουν την σκέψη στον αντίπαλό τους ότι μπορεί να φύγει έστω και με την ισοπαλία».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας ισχυρίστηκε ότι, επί των ημερών του, πληρώθηκαν οι υποχρεώσεις αν και τα έσοδα ήταν λιγότερα και πως «όλη η ομάδα τον Δεκέμβριο ήταν απλήρωτη για μήνες, το προσωπικό από 12-18 μήνες, οι δε ποδοσφαιριστές από 6-10 μήνες από δόσεις συμβολαίων».