ioannidis_antiperifereiarxes_20140317_01.jpg

Τους αντιπεριφερειάρχες που θα στηρίξουν τον αγώνα του, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Πρόκειται για τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της παράταξης «Κεντρική Μακεδονία – Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».

«Συγκροτήσαμε την ισχυρή ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας, μια ομάδα που θα παλέψει ακούραστα, με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνει την περιφέρειά μας πρωταθλήτρια, να κάνει την Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια. Μπαίνουμε όλοι στον αγώνα με κέφι και αισιοδοξία, με πάθος και με δύναμη για να δώσουμε τη μάχη για τον τόπο μας και το λαό μας, που αξίζουν κάθε προσπάθεια. Βεβαιώνουμε, ότι για τη Μακεδονία, καμία διεκδίκηση δε θα είναι αρκετή, καμία επιτυχία δε θα είναι εφησυχαστική», είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Δεν απέφυγε τις αθλητικές αναφορές, καθώς τόνισε πως «για να πετύχεις πρέπει πρώτα να φτιάξεις μια δυνατή ομάδα. Ως ‘κόουτς’ αυτό ξέρω να το κάνω πολύ καλά…».

Σε ό,τι αφορά την επιλογή των υποψηφίων είπε ότι είναι κυρίως νέοι άνθρωποι, με κρυστάλλινες διαδρομές, που έχουν δρέψει δάφνες, που έχουν να επιδείξουν πολλές επιτυχίες στο πεδίο της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, του συνδικαλισμού. Άνθρωποι που έχουν προφέρει και, πάνω από όλα, έχουν τη διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσουν να προσφέρουν.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της παράταξης «Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» είναι:

  • -Θεσσαλονίκη: Θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
  • -Πέλλα: Ιωάννης Ανδρίτσος, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας, 50 ετών.
  • -Χαλκιδική: Στυλιανός Βαλιάνος, δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, 35 ετών.
  • -Κιλκίς: Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, γενικός διευθυντής της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς, 38 ετών.
  • -Σέρρες: Αθανάσιος Μπαζδάνης, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, 57 ετών.
  • -Ημαθία: Ευστάθιος Σαρηγιαννίδης, δικηγόρος, περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας, 37 ετών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Ορφανός, Σάββας Αναστασιάδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Απόστολος Βεζυρόπουλος, Γεωργία Μπατσαρά και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμαντζίδης.