miley-cyrus-naked_2-600Αυτό, σίγουρα, πόνεσε! Η Μάιλι Σάιρους, η γνωστή… Χάνα Μοντάνα, που από ποπ είδωλο των εφήβων έχει βαλθεί να γίνει ροκ σταρ, πόσταρε μια φωτογραφία στο Ίνσταγκραμ που δείχει το νέο της τατουάζ.

 

Είναι ένα emoji μιας θλιμμένης γατούλας, που το χτύπησε στο μέσα μέρος του χείλους της!

miley-cyrus-600

Καθώς η γνωστή τραγουδίστρια δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες, ανέλαβε η φίλη της, Κάτι Γουίβερ, να γράψει λεπτομέρειες, κάτω από τη φωτογραφία με τα τατού τους: “Κάναμε τατού στα χείλη μας. Τι στον π…”, έγραψε!

Νωρίτερα, η 21 χρόνων Σάιρους, πόσταρε μια φωτογραφία στο Τουίτερ, στο μπάνιο της, με μια… μπουρνουζοπετσέτα στο κεφάλι της. “Η ζωή μου, τώρα”, έγραψε με το tag "#OUCHYBOOBOO"

1C632379Η Σάιρους έχει περίπου 20 τατουάζ, μαζί με μια τεράστια ονειροπαγίδα, ένα πορτρέτο της γιαγιάς της, τις λέξεις "Just breathe," ρήσεις του προέδρου των ΗΠΑ Θεόδωρου Ρούσβελτ κι ένα σήμα της Ειρήνης, μια καρδιά κι έναν σταυρό στα δάχτυλά της.

“Ο κόσμος κάνει τατού με κάθε γ…νη μ…κία” είχε πει παλιότερα στο Ρόλινγκ Στόουν όταν έκανε τατού το λόγκο του περιοδικού στις… πατούσες της!

Η 21 χρόνων τραγουδίστρια δεν εξήγησε για ποιον λόγο επέλεξε να χαράξει μια μελανιά με το θλιμμένο γατάκι στο χείλος της, καθώς μόλις την περασμένη Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα του Κοσμοπόλιταν για το αγαπημένο της emoji, απάντησε πως είναι το προσωπάκι που κοροϊδεύει βγάζοντας τη γλώσσα του.

Να δούμε τι θα πει για την ερμηνεύτρια του "Wrecking Ball" η… Κάτι Πέρρι.

1CADC0C5