rapti_03.jpg

«Καμιά καριέρα και κανένα αξίωμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την οικογένεια» πιστεύει η Έλενα Ράπτη. Και το δηλώνει, ευθαρσώς, στο περιοδικό Life Magazine, στο οποίο παραχώρησε προσωπική συνέντευξη.

 

Εν αναμονή του γάμου της, με τον Λούκα Γιώρκα, μίλησε για την προσωπική της ζωή και φωτογραφήθηκε με λευκό φόρεμα, στο κτήμα Νάσιουτζικ. Και δήλωσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς παιδιά: «Είναι μια εικόνα που δεν ταιριάζει σε αυτό που αισθάνομαι και δεν εκφράζει τα σχέδια της ζωής μου», είπε.

Η Έλενα Ράπτη, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α Θεσσαλονίκης, θεωρεί πως οι γυναίκες που επιλέγουν την καριέρα έναντι της οικογένειας κάνουν λάθος, πιστεύει πως η εμφάνισή της ίσως να τη βοήθησε στην αρχή της διαδρομής της, αλλά «πλέον σταμάτησε να έχει σημασία» και λέει ότι τη διατηρεί σε φόρμα το… τρέξιμο ανάμεσα στα υπουργεία και τις εκδηλώσεις της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», την οποία έχει αναλάβει προσωπικά.

«Και βεβαίως προσέχω όσο μπορώ τη διατροφή μου χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υποκύπτω συχνά σε απαγορευμένες λιχουδιές», προσθέτει.