MALAYSIA-AIRLINES_2014_3_15_20_26_23_b1-3.jpg

Το αεροσκάφος της Malaysia Airlines που αγνοείται από τις 8 Μαρτίου συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ(φωτογραφία δεξιά).
«Η τελευταία θέση του ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ» της Αυστραλίας, ανέφερε ο Ραζάκ σε σημερινή του ανακοίνωση στον Τύπο, αφού ενημέρωσε σχετικά τους συγγενείς των 239 επιβαινόντων του Boeing 777.
Όπως είπε, «πρόκειται για μια απομακρυσμένη περιοχή, μακριά από οποιοδήποτε σημείο προσγείωσης. Γι' αυτό με βαθιά θλίψη και απογοήτευση πρέπει να σας ενημερώσω ότι, σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η πτήση MH370 ολοκλήρωσε το ταξίδι της στον νότιο Ινδικό Ωκεανό».
MALAYSIA-AIRLINES_2014_3_15_20_26_23_b1-2.jpg
«Κανένας από τους επιβαίνοντες δεν έχει επιβιώσει», αναφέρει ένα μήνυμα της αεροπορικής εταιρείας στα κινητά τηλέφωνα των συγγενών τους, σύμφωνα με το BBC. Όπως επεσήμανε ο Ραζάκ, οι πληροφορίες αυτές προήλθαν από τη βρετανική υπηρεσία έρευνας αεροπορικών ατυχημάτων.
Ο μαλαισιανός πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως σχετικά με το Μπόινγκ θα παρουσιαστούν αύριο Τρίτη.