stavros thessalonikis_01.jpg

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, από τον ΕΟΤ, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Γ' Ηλικίας 2013- 2014, Β' ΦΑΣΗ. Το πρόγραμμα θα ισχύσει έως τις 30.6.2014.

 

Όπως έχει δημοσιοποιήσει στο παρελθόν ο ΕΟΤ, οι κάτοχοι των δελτίων «Τουρισμός για όλους» Γ' Ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την επικράτεια αναλόγως της επιλογής τους και της κράτησης που θα κάνουν από τον κατάλογο των τουριστικών καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η διάρκεια των διακοπών είναι μέχρι πέντε διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τον χρόνο ισχύος του προγράμματος, δηλαδή την 30η Ιουνίου 2014.

Όλες οι πληροφορίες του προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τα ΚΕΠ, τις κατά τόπους Περιφερειακές Υπηρείες Τουρισμού και γραφεία του ΕΟΤ και το site του ΕΟΤ www.gnto.gov.gr , ή www.visitgreece.gr

Τα δελτία του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» Γ' Ηλικίας θα διατίθενται από τα ΚΕΠ όλης της επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος και μέχρι εξαντλήσεως των 5.000 δελτίων που θα διατεθούν, συνολικά.