kefalogiannis_karaoglou_20120907_01.JPG

«Η Ευρώπη πρέπει να κάνει τις δικές της μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. Υπάρχει μεγάλο θεσμικό έλλειμμα και πρέπει να το συζητήσει με τις χώρες του Νότου».

 

Αυτό υποστήριξε, από τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος για τις ευρωεκλογές και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Κεφαλογιάννη θα είναι η Δυτική Μακεδονία. Όπως είπε, «η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ξεκομμένη από την επίλυση του προβλήματος της Ελλάδας».

Απηύθυνε προσκλητήριο προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις «για να βρούμε αυτό που μας ενώνει και όχι αυτά που μας χωρίζουν». Χαρακτήρισε την κρίση πόλεμο της γενιάς μας και είπε ότι η χώρα μπορεί να επενδύσει στον Αντώνη Σαμαρά για να βγει από την κρίση.

Σημείωσε επίσης ότι «η Ελλάδα πρέπει να μεταφέρει τα συμπεράσματα από την κρίση στην Ευρώπη και η Ευρώπη πρέπει να συνδράμει στο πλαίσιο της αλληλεγγύης της βοήθειας και της συνεργασίας διότι το ελληνικό πρόβλημα λόγω του μεγέθους του είναι πολύ εύκολο».