aris_opadoi_01.jpg

Μόνο σε θαύμα ελπίζει, πλέον, ο Άρης, για να σωθεί και να μην πέσει κατηγορία. Η συντριπτική νίκη του Πλατανιά, η ισοπαλία της Βέροιας, ήταν τα καταδικαστικά αποτελέσματα.

 

Πάντως, για να ελπίζει έστω και μαθηματικά, θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που αρχίζει σε λίγο. Και η αποστολή των κιτρίνων δεν είναι εύκολη.

Με επιστροφές θα παραταχθεί ο Άρης στο αποψινό ντέρμπι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είδε όμως τους Αγκάνθο, Καμινιώτη και Τσουμάνη να προπονούνται κανονικά και να δηλώνουν “παρών” για το ματς με τον Δικέφαλο. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Πουλίδο και οι τιμωρημένοι Μπακασέτας, Μπουγαΐδης.

Λιγότερα είναι τα προβλήματα για τον Γιώργο Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λάζαρ, Λίνο και Μαντούρο, ενώ αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Νίνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί:  Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) Γιώργος Κάλφογλου (Θεσπρωτίας)
4ος:  Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Σουνάς, Τάτος, Μανιάς, Αγκάνθο.

Στον πάγκο οι Γουναρίδης. Καραγούνης, Τσιάρας, Αγγελούδης, Νταμαρλής, Ηρακλής, Καραγιάννης.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Πέρεθ, Στοχ, Βίτορ, Κάτσε, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο

Στον πάγκο οι Γκσπούρνινγκ, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Χούσεν, Κίτσιου, Νίνης