16TDF_336x280.jpg

Δέκα τυχεροί αναγνώστες του www.salonicanews.com κερδίζουν από μία πρόσκληση για όποια θέλουν από τις προβολές του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Οι αναγνώστες αυτοί είναι οι:

 

  1. Βασιλική Γιατσίδου
  2. Ιωάννα Σάρρα
  3. Μαρία Μουρτιάδου
  4. Βούλα Καλλίγκου
  5. Ερατώ Καστάνου
  6. Κώστας Χαλβατζής
  7. Αναστασία Καρανάσιου
  8. Αντώνης Καμπούρης
  9. Νατέλα Χουτσισβίλι
  10. Αλέξανδρος Γεώργιος Τανασκίδης

Οι τυχεροί του διαγωνισμού μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από το Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α, Λιμάνι), έως την Κυριακή 23/03, από τις 12:30 έως τις 20:30. Για την παραλαβή, οι νικητές θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους. Στη συνέχεια μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 191 ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν εφέτος στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, για να το παρακολουθήσουν.

Οι άνθρωποι του www.salonicanews.com είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που δέκα από εσάς θα παρακολουθήσουν ένα από τα ντοκιμαντέρ του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα λυπούνται που τόσοι πολλοί από τους αναγνώστες μας δεν κατάφεραν να είναι μέσα στους τυχερούς και υπόσχονται ότι, με την πρώτη ευκαιρία, θα δώσουν σε ακόμη περισσότερους να κερδίσουν κι αυτοί στους διαγωνισμούς που θα ακολουθήσουν.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.