matis_ipopsifiotita_20131106_01.jpg

Έντονα αντέδρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μάτης, όταν πληροφορήθηκε ότι η δημοσκόπηση της Κ-Research που δημοσιεύεται, σήμερα, στο Βήμα της Κυριακής, δεν τον περιλαμβάνει.

 

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι στο αυριανό ΒΗΜΑ δημοσιεύεται δημοσκόπηση της Κ-RESEARCH για το Δήμο Θεσσαλονίκης. στην οποία δεν έχω συμπεριληφθεί προς μέτρηση παρά το γεγονός ότι η εταιρεία γνώριζε την υποψηφιότητα μου. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης γιατί χαλάω την διάθεση τους να διοικούν ανεξέλεγκτοι. Οι επιθυμίες τους δεν είναι πλέον διαταγές προς την κοινωνία. Τα κόλπα που έχουν οδηγήσει την πολιτική στην αναξιοπιστία, είναι τα ίδια που έχουν οδηγήσει την χώρα στην κατάρρευση.  Καιρός να τελειώνουμε με όλες τις “εκσυγχρονιστικές” μεθόδους των σύγχρονων “Μαυρογιαλούρων” της διαφθοράς και της διαπλοκής», δήλωσε.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την ίδια δημοσκόπηση που… έχει εξαφανίσει το (ως τώρα) τρίτο κόμμα κι εμφανίζει στη θέση του νεοσύστατη κίνηση που προέρχεται από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ κι έχει επιλέξει “υγρή” ονομασία.

Διαβάστε ακόμη:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ Δείχνει επικράτηση Τζιτζικώστα και Μπουτάρη σε περιφέρεια - δήμο