SIMAIA PARELASI 271012 20.jpg

Αρχίζει σήμερα, Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, ο επίσημος εορτασμός για την εθνική παλιγγενεσία. Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε τα εξής:

 

Ομιλίες στα σχολεία, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στα Ν.Π.Δ.Δ, σε τράπεζες και επιχειρήσεις του Δημοσίου.

Ώρα 11.00΄: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από τη μαθητιώσα νεολαία, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, του Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, εκπροσώπων των Αρχών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης καθώς και των προϊσταμένων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με οργάνωση και ευθύνη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Γ΄ Σώμα Στρατού και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

SIMAIA PARELASI 271012 17.jpg

Ώρα 12.30:   Στέψη ανδριάντων, προτομών και των μνημείων Ηρώων από τη μαθητιώσα νεολαία, παρουσία των διευθυντών των οικείων σχολείων, με οργάνωση και ευθύνη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ώρα 14.00:  Εορταστική εκδήλωση για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Mητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου θα παραστούν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που στεγάζονται στα κτίρια του καταστήματος της Περιφέρειας, καθώς και αντιπροσωπείες όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτικής Ενότητας  Θεσσαλονίκης  με επικεφαλής τους Διευθυντές αυτών με μέριμνα της Διεύθυνσης Διοίκησης.

Αύριο, Τρίτη, 25 Μαρτίου, θα έχουμε την στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο.