basket_01[3]

Μετά από μία εβδομάδα διακοπή, λόγω της διοργάνωσης του All Star Game, το πρωτάθλημα της Α1 επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής.

Το σημερινό «κυρίως μενού» δεν περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι, ωστόσο, όλες οι αναμετρήσεις έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, τόσο στη μάχη που δίνουν οι ομάδες για να μπουν στα πλέι οφ, όσο και σε αυτή της παραμονής.

Αμφίρροπο παιχνίδι προβλέπεται να διεξαχθεί στη Δράμα, όπου ο ΚΑΟΔ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά θέλει πάση θυσία τη νίκη για να βρεθεί «αγκαλιά» με την κατάκτηση της 4ης θέσης κι έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο από τους γηπεδούχους, που έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Ο Ίκαρος Χαλκίδας, που πριν από μία εβδομάδα πήρε «παράταση ζωής» θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει έναντι του ΠΑΟΚ για την 3η θέση.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: Πανιώνιος-Ίκαρος Χαλκίδας 16:00, Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών 16:00, ΚΑΟ Δράμας-ΠΑΟΚ 17:00 Novasports 3, Τρίκαλα-Ρέθυμνο 17:00.