donis_02.jpg

Στο θέμα της διαμάχης με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, Γιώργος Δώνης, σε συνέντευξή του στην “Καθημερινή” της Κύπρου.

 

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν πέσει κατηγορία ο ΠΑΟΚ, ή όχι: “Σε καμιά περίπτωση δεν με ενδιαφέρει να πέσει ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δημιουργεί τα προβλήματα μόνος του. Και το χειρότερο είναι ότι η ευθύνη είναι 100% στην άλλη πλευρά”, είπε και υποστήριξε, ακόμη, ότι έχει καταθέσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ, για να αφαιρεθεί, από την αποζημίωσή του το ποσό που πήρε από την Κυπριακή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίθηκε.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Δώνης υποστηρίζει ότι θα είχε τη διάθεση συμβιβασμού, αλλά η άλλη πλευρά δεν τον πλησίασε ποτέ: “Εμάς σαν τιμ, από τη στιγμή που αποφάσισε να μας διώξει, ποτέ δεν μας φώναξε ο ΠΑΟΚ να μας πει «κύριε Δώνη, έχουμε το συμβόλαιο σας, έχετε να πάρετε σαν τιμ αυτή την αποζημίωση, μπορούμε να τα βρούμε, να πάρετε μία άλλη αποζημίωση και να φύγετε;». Ποτέ” τονίζει και πρσθέτει:

Αποφασίσαμε, για να μην είμαστε στα δικαστήρια με τις ομάδες, να μειώσουμε και την αποζημίωση μας κατά 20%. Ενώ την πρότεινε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είπε «δεν θα του δώσουμε μία». Και έτσι ξεκίνησαν όλες αυτές οι δικαστικές διαδικασίες”.