aris_ofi_0_0_20140301_01 Ακόμη πιο κοντά στον απευθείας υποβιβασμό στη Β΄ εθνική βρίσκεται από σήμερα ο Άρης, μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά, ΟΦΗ, οπότε στις 7 αγωνιστικές που απομένουν ψάχνει ένα πολύ μεγάλο θαύμα για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Η «αχίλλειος πτέρνα» των «κιτρίνων» στο εφετινό πρωτάθλημα, που είναι η έδρα της, αποτελεί το βασικότερο παράγοντα που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια προς την αμέσως μικρότερη κατηγορία. Όπως και με τη Βέροια, έτσι και σήμερα οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς το τα δίχτυα, καθώς δε δημιούργησαν ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως, το άγχος «λύγισε» τα πόδια των παικτών του Παπαδόπουλου.

Εάν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια ο ΟΦΗ θα είχε φύγει νικητής από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Σα Πίντο είχε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά ο Διούδης βρέθηκε σε καλή βραδιά και όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Προς το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, λόγω των καθυστερήσεων από την πλευρά των φιλοξενούμενων, με το διαιτητή Στυλιαρά να παρατηρεί με κάρτες τους Βαγγέλι και Μπανούση.

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Κωσταράς  (Αιτωλοακαρνανίας), Γκάγκας (Λάρισας)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (Ηρακλής 68'), Τσιάρας (Σουνάς 46'), Τάτος, Αγγελούδης, Τσουμάνης, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης (Ρένια 80').

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Στάθης, Ζόρο, Μιλιάζες, Μπανούσης (Νούνιες 93'), Μακρής, Ντουντού (Κάλαϊτζιτς 56'), Ζε, Κουτσιανικούλης (Ροβίθης 78'), Παπάζογλου.

Γκολ: -

Κίτρινς κάρτες: Ζε (63'), Στάθης (68'), Ζόρο (73'), Κουσίδης (77'), Βανγκέλι (92'), Μπανούσης (93').