mpala_02.jpg

Πρόβα-τζενεράλε ενόψει του μεγάλου αγώνα της προσεχούς Τρίτης (25/02) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί για τον Ολυμπιακό η σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

 

Με πολλές ελλείψεις, αλλά με αποκλειστικό στόχο την 24η νίκη του στο πρωτάθλημα, θα παραταχθούν σήμερα το απόγευμα (19:30, Novasports 2) οι «ερυθρόλευκοι», μιας και ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ Γκονζάλεθ, αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες προκειμένουν να τους έχει πιο φρέσκους στον αγώνα με τους «μπέμπηδες» για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός άφησε εκτός τους Ολαϊτάν, Μανιάτη, Ντομίνγκες, Εντινγκά, Μαρκάνο, τους τραυματίες Βαλντές και Σιόβα, αλλά και τον Κάρολ.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και τα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια. Ο Λεβαδειακός που χρειάζεται κι άλλους βαθμούς για να αισθάνεται πιο σίγουρος στην κορυφαία κατηγορία θα υποδεχθεί τον πέμπτο της βαθμολογίας, Αστέρα Τρίπολης (15:00 Novasports 2), ενώ στις 17:15 (Novasports 1), ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για το «τρίποντο».