kiltidis_01.jpg

Στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα τάσσεται ο πρώην υπουργός, επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κιλτίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook.

 

Μάλιστα, ο κ. Κιλτίδης δηλώνει πως οι προσδοκίες του από τον Απ. Τζιτζικώστα ήταν αυτές που τον κράτησαν μακριά από το να αναλάβει πρωτοβουλίες για την περιφέρεια.

Να τι έγραψε στο Facebook:

«Οφείλω να γράψω αυτές τις σκέψεις μου, έστω και με δυσκολία. Στην κεντρική πολιτική παρουσία δεν διστάζω να συγκρουσθώ πιστεύοντας στις ιδέες και απόψεις μου. Στις περιφερειακές και δημοτικές διεργασίες ο σκεπτικισμός περί του διχασμού και της διαίρεσης των τοπικών κοινωνιών και της ευρείας παρατάξεως με εμποδίζουν να αναλάβω πρωτοβουλίες. Υποστηρίζω πάντα κατά την κρίση μου τους καταλλήλους που φέρουν τον πυρήνα της ιδεολογίας μου στη ζωή και γνωρίσματα ικανοτήτων και αξιοσύνης. Οι εξαιρέσεις που επιβάλλεται να αγωνισθείς για ανατροπή επικίνδυνων καταστάσεων, πάντα θα υπάρχουν.

»Πιστεύω να κατανοούν οι φίλοι μου γιατί δεν ανέλαβα πρωτοβουλίες που μου ζητήθηκαν για την περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας. Η συνέχεια του έργου του Απόστολου Τζιτζικώστα και των συνεργατών του με εμπλουτισμό και προσθήκη νέων, έπρεπε να επιδιωχθεί. Η παράταξη και η περιφέρειά μας έχει την ιδανική συνθήκη, μακριά από αντιμνημόνια και μνημόνια. Θλίβομαι για ότι γίνεται, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Περπατούν στον ίσιο δρόμο και πέφτουν».