anatoli_20121226_01.jpg

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται, σήμερα Κυριακή, στη χώρα, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από –2 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από 1 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο΄4 ως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, από 1 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 4 με 5 Μποφόρ και στα Δωδεκάνησα ως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, από 6 ως; 17 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα, Κυριακή, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το πρωί τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Αίθριος καιρός αναμένεται, σήμερα, στην Κεφαλονιά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 18 βαθμούς Κελσίου.