2013-02-10 09.17.31.jpg

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Θερμαϊκού, στα πλαίσια λειτουργίας της δράσης του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Κ.Π.Ν.) δημιουργεί τμήματα εκμάθησης Η/Y.

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων λειτουργεί στο Δ.Δ. Νέας Κερασιάς και στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της Πληροφορικής μέσω παροχής μαθημάτων Η/Υ σε αρχάριους, αλλά και προχωρημένους.

Το Κ.Π.Ν. δίνει την δυνατότητα σε δημότες του Δήμου Θερμαϊκού, από εννέα (9) ετών και άνω, να παρακολουθήσουν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών διάρκειας τριών (3) μηνών εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

• Τα τμήματα χωρίζονται σε Αρχάριους και Προχωρημένους και λειτουργούν: α) ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ Microsoft Windows XP, Internet, Microsoft Office 2003 (Word, Excel) β) ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ Microsoft Windows XP, Internet, Microsoft Office 2003 (Word, Excel, PowerPoint, Access)

• Περιορισμένος αριθμός ατόμων (6) ανά τμήμα. • Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται καθημερινά από τις 8:00 έως 15:00, και από τις 10 έως 21 Φεβρουαρίου.

• To Κέντρο Πληροφόρησης Νέων λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

• Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23920-32100 • Διεύθυνση: Αγίου Αθανασίου 10, Νέα Κερασιά, Τ.Κ. 57004, Δήμος Θερμαϊκού

ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Εκτός των ωρών παράδοσης των μαθημάτων Η/Υ, στο ΚΠΝ μπορούν να προσέρχονται (πρωινές ώρες) δημότες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο Internet, ή για να εργαστούν σε Η/Υ για την συγγραφή και την εκτύπωση (έως 5 σελ.) κάποιας εργασίας τους