oraiokastro_grafeio_epixeirimatikotitas_kai_apasxolisis_20140211_01.jpg

Άρχισε, χθες, τη λειτουργία του το Γραφείο Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό «εργαλείο» στην προσπάθεια του Δήμου Ωραιοκάστρου να συμβάλει στην αντιμετώπιση της ανεργίας στην περιοχή. Συμμετέχουν οι όμοροι δήμοι Δέλτα και Χαλκηδόνας, όπως και στο ΚΕΚ «Νεφέλη», με τους ίδιους σκοπούς.

Το Γραφείο Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα λειτουργεί στο κτίριο που στεγαζόταν η Δημοτική Αστυνομία, (Χαραβά 5, Ωραιόκαστρο, ΤΚ 57013, τηλέφωνο 2310 809060, φαξ 2310809388), έχει στόχο τη σύζευξη των αναγκών των ανέργων και των επιχειρήσεων της περιοχής.

Ενημερώνει τους κατοίκους του δήμου για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, για εκπαίδευση και επιμόρφωση, για χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν τη δημιουργία νέας επιχείρησης και για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού (τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού κλπ).

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, προσφέρει δωρεάν καταχώριση αγγελιών στην ιστοσελίδα του Γραφείου, αποστέλλει βιογραφικά, ενημερώνει για τα ενεργά προγράμματα που αφορούν την πρόσληψη προσωπικού καθώς και για ενεργά προγράμματα χρηματοδότησης μιας επιχείρησης και διοργάνωσης προγραμμάτων επιμόρφωσης.

Το Γραφείο Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ωραιοκάστρου λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 20 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα www.kek-nefeli.gr

ή με αποστολή e-mail στη διεύθυνση career@oraiokastro.gr.