Των φρονίμων τα παιδιά πριν... πεινάσουν μαγειρεύουν. Αυτό φαίνεται ότι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ, όπου, πάντως, στηρίζουν Στέφενς ως το τέλος.


Αυτή η απόφαση Σαββίδη, να προχωρήσει, δηλαδή, με τον Ολλανδό ως το τέρμα του δρόμου που χάραξαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν τον εμποδίζει να αρχίσει από τώρα τις επαφές για την περίπτωση που ο... γάμος με τον Στέφενς "χαλάσει". Έτσι, με δεδομένες τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ ΠΑΟΚ και Σάντος, έγινε επαφή ανθρώπων της ΠΑΕ με τον Πορτογάλο και βρέθηκαν "άκρες".

Η βασική κουβέντα, πάντως, θα γίνει το καλοκαίρι, μετά το Μουντιάλ κι αφού ο Στέφενς έχει ολοκληρώσει το έργο ενός χρόνου στον ΠΑΟΚ και υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Η πρώτη επαφή με τον προπονητή της εθνικής μας ομάδας είχε ουσία, αφού συζητήθηκε ακόμη και το ποσόν που θα πάρει ο Πορτογάλος σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία: 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Πάντως, όλα αυτά θα γίνουν εάν και εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία για δεύτερο χρόνο με τον Στέφενς, ο οποίος, όπως υπογραμμίζουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι ο προπονητής του Δικεφάλου και, με βάση το συμβόλαιό του, έχει τον πρώτο λόγο. Θέμα αποχώρησής του πριν το τέλος της χρονιάς ΔΕΝ υπάρχει. Αλλά και με τη λήξη της χρονιάς -πράγμα που, και ο Σάντος, γνωρίζει- το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από τον όρο του συμβολαίου του Ολλανδού, για τους τρεις στόχους που έβαλε ο Δικέφαλος, στην αρχή της χρονιάς.