Εκπλήξεις, από τον Στέφενς, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. Στην 11άδα φιγουράρει ο Νίνης, αντίθετα με τον Στοχ!


Έκπληκτοι οι φίλαθλοι του Δικεφάλου άκουσαν από τα μεγάφωνα τη σύνθεση. Περιμένουν, πάντως, να δουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ αγωνία υπάρχει και για το περίφημο πανό των 132 μέτρων μήκους και 33 ύψους, που θα απλώσουν οι ΠΑΟΚτσήδες στη θύρα 5 -δημιουργία του συνδέσμου Νέας Μηχανιώνας. 

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Ενδεικτικό είναι το ότι, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμούσε να πετάξει, πάνω από το γήπεδο, τηλεκατευθυνόμενη κάμερα, για να "τραβήξει" το τεράστιο πανό, η ΟΥΕΦΑ δεν το επέτρεψε! Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ειδικής κάμερας διαβεβαίωσε την αστυνομία ότι θα το απογείωνε έξω από το γήπεδο και θα έμενε εκτός... εναέριου χώρου της Τούμπας, για να βιντεοσκοπήσει το πανό, από γωνία 45 μοιρών, ούτε αυτό το αίτημα έγινε δεκτό και οι μοναδικές κάμερες θα είναι οι επίγειες του καναλιού που θα μεταδώσει το παιχνίδι (ΑΝΤ1).

Βίντεο για τον Εουσέμπιο έπαιξε, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στον ηλεκτρονικό πίνακα του σταδίου...  Φόρος τιμής σε έναν μεγάλο παίκτη, που πλέον δεν είναι μαζί μας..

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Ινσαουράλδε, Μαντούρο, Λάζαρ, Κάτσε, Κατσουράνης, Κίτσιου, Νίνης, Ολίσε, ΑΘανασιάδης.

Μπενφίκα: Άρτουρ, Λουιζάο, Περέιρα, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Αμορίμ, Σουλεϊμάνι, Τζούρισιτς, Γκόμεζ, Πέρεθ, Λίμα