papageorgiou_02.jpg

Ενοχλημένος δήλωσε, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Παπαγεωργίου. Ενοχλημένος από τα «μερεμέτια της τελευταίας στιγμής» της διοίκησης Μπουτάρη, αλλά και από την υποψηφιότητα Καλαφάτη…

 

«Με ενοχλεί» είπε για την υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη, «διότι ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας όπως η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από περιπέτειες, αφού αναλώθηκε με ονόματα και τα έκαψε, ανασύρει ένα πρόσωπο που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, είναι υπουργός και βουλευτής, και τον μεταφέρει εδώ ως ναυαγοσώστη. Τον παίρνει από την Αθήνα για έναν άλλο ρόλο».

Για τη διοίκηση Μπουτάρη δήλωσε «ενοχλημένος από τα μερεμέτια της τελευταίας στιγμής, διότι η διοίκηση του Δήμου έτσι δείχνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των δημοτών».

Ο ίδιος πρώτα θα μεριμνήσει για την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και τη στάθμευση, ενώ τόνισε ότι θα υιοθετήσει τις προτάσεις του συγκοινωνιόλογου Σταύρου Κωνσταντινίδη, για βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη.

Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε πως «πρέπει να απεμπλακεί από τα πλοκάμια των κομμάτων. Ένα πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό μένει ανενεργό εξαιτίας της εμπλοκής των κομμάτων. Να μείνουν μακριά τα κόμματα» και για τη δική του συμμετοχή σ’ αυτήν υποστήριξε πως είναι ενεργός στα κοινά και στην κοινωνία, μέσω της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τα τελευταία 20 χρόνια.