prelevic_mantoulidis_20140216_01Τους Μπάνε Πρέλεβιτς(δεξιά), Γιώτα Κούρτη, Νίκο Καμάρα και την ομάδα μπάσκετ του Λυκείου, τίμησαν, σήμερα το πρωί, σε εκδήλωση στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου, τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

 

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της  Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη-ΜΒΑ και του σωματείου ΜΑΣ Μαντουλίδης

Ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας ΜΒΑ και τεχνικός διευθυντής του ΜΑΣ Μαντουλίδης, Νίκος Κεραμέας, ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ότι φιλοσοφία της ομάδας είναι να παίζουν όλοι οι παίκτες της στα τουρνουά της ΕΚΑΣΘ και δήλωσε τυχερός για το προπονητικό επιτελείο με το οποίο συνεργάζεται.

sholiki omada_mantoulidis_20140216_04

Ο γενικός αρχηγός του ΜΑΣ Μαντουλίδης, Μάκης Χασιώτης, έκανε μια Ιστορική αναδρομή για το σωματείο και την σχολική ομάδα καθώς και την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε.  

kourti_mantoulidis_20140216_02

kamaras lortos mantoulidis_20140216_03Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπράνισλαβ (Μπάνε) Πρέλεβιτς από την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, Εύη Μαντουλίδου, η πρώην παίκτρια καλαθοσφαίρισης Γιώτα Κούρτη(επάνω) από το Νίκο Κεραμέα, η σχολική ομάδα αγοριών λυκείου για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη και ο Νίκος Καμάρας(δεξιά) για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββα Λόρτο.

korasides_mantoulidis_20140216_05

Ακόμη τιμήθηκε η ομάδα κορασίδων(πάνω) του ΜΑΣ Μαντουλίδης που κατέκτησε το βραβείο ήθους της ΕΚΑΣΘ, από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό. Τέλος δόθηκαν πιττάκια σε όλους τους αθλητές της Ακαδημίας και κόπηκε η μεγάλη πίτα από τους Νίκο Κεραμέα και Μάκη Χασιώτη.