paok_proponisi_20140208_01Το μεγάλο παιχνίδι, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1), «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως μενού» της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

 

Οι Θεσσαλονικείς, στην αποστολή των οποίων συμμετέχει και ο Μίροσλαβ Στοχ, προέρχονται από το επιβλητικό 5-0 επί του ΟΦΗ στην Τούμπα, ενώ ο Χουμπ Στέφενς υπολογίζει σε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου και δικαιολογημένα επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για νίκη μέσα στη Λεωφόρο. Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Βούκιτς, που είχε πρόβλημα την τελευταία στιγμή(λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό). Αποκλείστηκαν οι Βιτόρ, Γεωργιάδης και Κατσικάς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνη, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Χούσεν.

Οι «πράσινοι με μόλις ένα βαθμό στα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς που έδωσαν, με ΟΦΗ και Αστέρα (1-1 στο Ηράκλειο, ήττα 1-0 στην Τρίπολη), επιστρέφουν στην έδρα τους με αποκλειστικό στόχο τη νίκη επί του «Δικεφάλου». Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, ιδιαίτερα εντός έδρας, έτσι ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το καλύτερο πλασάρισμα στην πεντάδα ενόψει των πλέι οφ.