aris_super_3_20130929_01.jpg

Τους τρεις βαθμούς της νίκης αναζητά ο Άρης στο παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη, το οποίο αρχίζει σε λίγο, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη Θεσσαλονίκη.

Η νίκη είναι ζωτικής σημασίας για τους "κίτρινους", αφού σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος οι ελπίδες τους θα μειωθούν στο ελάχιστο, όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, συμπεριλαμβανομένων και των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Ο 47χρονος τεχνικός δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ράινερ Μάουερ μετράει τρεις απουσίες για το σημερινό παιχνίδι. Αυτή του τιμωρημένου Ντε Γκούζμαν, του τραυματία Παΐτο και του Κάλβο που ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη αποστολή

Διαιτητής :Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βλάχος, Τσουμάνης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς, Αγκάνθο.

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Γκαρσία, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος, Μαρίν, Σολάρι

Οι πάγκοι των δύο ομάδων:

Άρης: Γουναρίδης, Κύργιας, Σουνάς, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος, Νταμαρλής, Βανγκέλι

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Τριάδης, Σουάρες, Βασιλακάκης, Ράνος, Μπέρτος, Χοσέμι